Coursing Medlánky 24.3.2013

24.03.2013 15:34

Dnes jsme se zúčastnili coursingu v Brně na letišti Medlánky. Dopoledne se jednalo o speciál pro plemeno Stafordšírský bulterier. V rámci této akce bylo možno plnit licenční běhy. Honey Bunny zaběhla dva ze tří povinných běhů - sólový a párový běh - které jsou nutné pro získání COURSINGOVÉ LICENCE. Zbývá nám zaběhnout ještě jeden párový a jeden sólo běh, který by jsme mohli splnit při další akci organizace Český pes se kterou byla dnešní akce uspořádaná ve spolupráci s SBT clubem.  Více informaci zde

Bohužel běhání probíhalo za horšího počasí...místo jara se přihlásila ke slovu opět paní Zima a bylo to znát. Všichni promrzlí ač slunko hřálo co mohlo, Bunny zachránili naši přátelé Majka a Peťa Juříčkovi u kterých nalezla azyl v autě. Mnohokrát děkujeme. 

Akci zorganizovala Petra Prokopová (Moravia Lord), akce byla velmi dobře zorganizovaná. Mezi jednotlivými běhy byli minimální časové prodlevy, za což patří mimo jiné poděkování i spoluorganizátorům z Českého psa. Velkou zásluhu má i zkušený kynolog a rozhodčí Milan Oliva, který v mrazivém počasí natahoval dráhu a obshluhoval naviják.